Verkoop

Medir International B.V. is de officiële importeur en distributeur voor Fixturlaser uitlijnapparatuur binnen de Benelux. Daarnaast is Medir geautoriseerd servicecenter voor het uitvoeren van kalibraties en reparaties.

Verhuur

Wanneer u te weinig gebruik maakt van uitlijnapparatuur om de koop van een lasersysteem te rechtvaardigen, kunt u bij Medir de juiste apparatuur huren. Door onze grote voorraad hebben wij altijd het juiste systeem voor u.

Training

Na deze cursus begrijpt u het totale uitlijnproces voor het uitlijnen van assen, herkent u een softfoot, raakt u bekend met de vaktermen, leert u een as-uitlijning uitvoeren en de keuze te maken voor het juiste ondervulproduct.

fixurlaser

FIXTURLASER DEALER BENELUX

Medir International is de officiele Fixturlaser dealer voor de Benelux. Fixturlaser is een wereldwijde speler en leider in het ontwikkelen van innovatieve, gebruikersvriendelijke apparatuur voor asuitlijning.

Door het helpen van industrieën wereldwijd om perfect te worden uitgelijnd en door alles dat daar niet aan bijdraagt uit te bannen, minimaliseren wij slijtage en productieonderbrekingen. Hierdoor worden uw klanten uiteindelijk winstgevender en wordt ons milieu duurzamer.

FIXTURLASER ASUITLIJNAPPARATUUR
As-uitlijnen
Fixturlaser NXA Pro
SONY DSC
Fixturlaser EVO
Fixturlaser ECO uitlijnapparatuur
Fixturlaser ECO
As-uitlijnen
Fixturlaser Laser Kit
Fixturlaser NXA Ultimate
Fixturlaser NXA Ultimate
pat-mounted
Fixturlaser PAT
machine-uitlijnen
Tweedehands apparatuur
magnet
Accessoires
NXA asuitlijnen
Verkoop
verhuur
Verhuur
meetservice
Metingen
Contact

Heeft u vragen over onze producten of diensten neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier, of bel ons direct op telefoonnummer +31 (0)180 - 46 44 82

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.