Fixturlaser AT-100

Laser uitlijnapparatuur is nu voor iedereen bereikbaar en betaalbaar. Vaak betekent een lagere prijs inboeten op de gebruiksvriendelijkheid of kwaliteit van de apparatuur, of zelfs op beide. Dat geldt niet voor de Acoem Fixturlaser AT-100!

De Acoem Fixturlaser AT-100 is ideaal voor bijv. monteurs die kleine pompen en/of elektromotoren uitlijnen. Het systeem werkt samen met iedere smartphone of tablet.

Instapklaar en gebruiksvriendelijk

De Fixturlaser AT-100 is het resultaat van bijna 40 jaar expertise en innovatie op het gebied van asuitlijning, waarbij gebruik wordt gemaakt van de nieuwste technologie om uw gebruikerservaring te verbeteren.

De AT-100 bestaat uit twee draadloze detectoren. Om u het uitlijnen nog gemakkelijker te maken, zijn de detectoren al voor gemonteerd en ingesteld in de meest voorkomende set-up. Het gebruik van lijnlasers verkort de opbouwtijd.

Met de AT-100 vult ACOEM Fixturlaser zijn productfamilie met een instapmodel aan. Geïntegreerde apps, gepatenteerde technologie en eenvoudige connectiviteit maken de AT-100 tot een app-gebaseerd uitlijnsysteem.

at-100-m-sensor.jpg-2
img_1565
7-0587-01-whats-in-the-case-at-100-w-o-case-w-handheld-1400x800

De gratis software werkt op iedere iOS/Android tablet of telefoon en leidt de gebruiker door middel van iconen door het uitlijnproces. Iedere stap is grafisch verbeeld, zodat er geen tekst- of taalproblemen kunnen ontstaan. Het scherm toont bovendien duidelijk de actuele stand van de machine en geeft aan wanneer de uitlijning gereed is. Automatisch wordt een rapportage met alle relevante informatie gemaakt en opgeslagen.

De Fixturlaser AT-100 heeft alle functionaliteiten die men van een instapsysteem mag verwachten. Download de brochure, en alle overige informatie, en ontdek wat er allemaal mogelijk is met dit systeem.

Kofferinhoud

Each AT-100 is delivered with the following package:
• Sensor, M8/S8
• Rod kit NXA
• Chain 12,7 mm 60 links (L=500 mm)
• Tape measure 5 m
• V-bracket complete
• Angled universal tool – 1 pcs
• USB-cable A-mini B 2m
• Power supply 2 USB-ports 5 VDC

Technische specificaties