Fixturlaser AT-300

De ACOEM Fixturlaser AT-300 is een geavanceerd uitlijnsystemen, geschikt voor de meest veeleisende toepassingen. Het asuitlijnsysteem is te gebruiken met een display unit, of met ieder iOS of Android apparaat.

De meetkoppen van de Fixturlaser AT-300 beschikken over een detector van 30mm, waardoor grove uitlijning niet nodig is. Door de digitale waterpassen is het niet nodig de as over 180 graden te roteren.

Gebruiksvriendelijke uitlijnapparatuur

De grafische user interface leidt de gebruiker door de uitlijning. De kleurgecodeerde uitlijnresultaten geven een duidelijk beeld van de stand van de machine.

Vanuit de app is een PDF rapportage te maken met hierin alle relevante gegevens zoals softfootmeting en uitlijnresultaat. Ook kunnen foto’s aan het rapport worden toegevoegd. Op het rapport is het eigen logo te plaatsen.

Het systeem is te gebruiken met een ACOEM Fixturlaser display unit, of met een iOS of Android toestel.

du-at-support-position-2

DIRECT CONTACT MET ONS
& ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN
VAN MEDIR

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag een prijsindicatie op, ontvang gedetailleerde informatie of laat u terugbellen door een van onze experts. Heeft u dringende vragen? Klik om direct te bellen en spreek meteen met één van onze specialisten.

at-400-measure-multipoint

Uitgebreide softwarefuncties

De ACOEM Fixturlaser AT-300 is een geavanceerd uitlijntoestel, met functies om iedere as-uitlijning snel en nauwkeurig te laten verlopen.

Multipoint

Met de nieuwe Multipoint functie kan een meting worden genomen over meer dan 3 punten. Dit is vooral goed bruikbaar bij instabiele machines of machines die lastig te tornen zijn. Door meer meetpunten te registreren, wordt het uitlijnresultaat gemiddeld over een grotere dataset. Dit komt de nauwkeurigheid ten goede.

7-0564-01-whats-in-the-case-at-200
meetkoppen-nxa
Uitbreidbaar naar machine diagnostics

De Fixturlaser AT-200 is uitbreidbaar met extra hardware voor het uitvoeren van additionele metingen:

Pre-alignment

Hardware en software voor het meten van run-out, lagerspeling en softfoot. Met de meetprobe (nauwkeurigheid 0,001mm) worden diverse meetpunten genomen. De gratis software rapporteert de bevindingen.

Machine diagnostics

Met een draadloze, tri-axiale trillingssensor worden metingen genomen om de status van de rotating equipment te analyseren. De gratis software geeft een analyse van het probleem (o.a. uitlijnfout, onbalans, losheid, cavitatie) en overall waarden op alle meetpunten in 3 richtingen.

quick-guide-11-m7-and-s7-distance-utan-matt