Fixturlaser Laser Kit

As-uitlijnapparatuur is eindelijk voor iedereen betaalbaar. Vaak betekent een lage prijs inboeten op de gebruiksvriendelijkheid of kwaliteit van de apparatuur, of zelfs op beide. Dat geldt niet voor de Fixturlaser Laser Kit.

Gebruiksvriendelijke uitlijnapparatuur

De Fixturlaser Laser Kit bestaat uit twee draadloze detectoren. Het gebruik van lijnlasers verkort de opbouwtijd. Om u het uitlijnen nog gemakkelijker te maken, zijn de detectoren al voorgemonteerd en ingesteld in de meest voorkomende set-up.

Fixturlaser Laser Kit
Laser Kit uitlijnapparatuur
Fixturlaser Laser Kit

De gratis software werkt op een iOS of Android tablet of telefoon en leidt de gebruiker door middel van iconen door het uitlijnproces. Iedere stap is grafisch verbeeld, zodat er geen tekst- of taalproblemen kunnen ontstaan.
Het scherm toont bovendien duidelijk de actuele stand van de machine en geeft aan wanneer de uitlijning gereed is. Automatisch wordt een rapportage met alle relevante informatie gemaakt en opgeslagen.

Kortom: de Fixturlaser Laser Kit heeft alle functionaliteit die een gebruiker zich kan wensen en is gebaseerd op onze meest succesvolle en betrouwbare systemen.

NXA asuitlijnen
Verkoop
verhuur
Verhuur
meetservice
Metingen
Contact

Heeft u vragen over onze producten of diensten neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier, of bel ons direct op telefoonnummer +31 (0)180 - 46 44 82