Fixturlaser NXA Pro

Een revolutie in asuitlijning, alsmede een revolutie in gebruiksvriendelijkheid met de Fixturlaser NXA Pro – een asuitlijnsysteem op basis van digitale laser!

De Fixturlaser NXA Pro biedt de gebruiker een snelle en eenvoudige bediening , alsmede toegang tot geavanceerde functies en mogelijkheden, zoals de OmniView en de VertiZontal Moves bewegingen en het beste batterijmanagement op de markt.

Gebruiksvriendelijke uitlijnapparatuur

De grafische gebruikersinterface wordt weergegeven op een transreflectief display van 6,5” met begeleidende pictogrammen en symbolen, dus zonder tekst.
De adaptieve gebruikersinterface begeleidt u door het meet- en uitlijningproces.

We hebben de Fixturlaser NXA Pro voorzien van een gyroscoop. Daarom kunt u de schermweergave vanaf dezelfde zijde aanpassen als waar u staat – onze OmniView-functie, d.w.z. het systeem kent zijn plaats ten opzichte van de machine.

fixurlaser
img_4048
meetkoppen-nxa
Digitale meetunits

De sensorunits van de Fixturlaser NXA Pro zijn overgegaan naar de 2e generatie CCD-technologie. Deze CCD-versie verbetert de tolerantie ten aanzien van externe, verstorende factoren, zoals trillingen en omgevingslicht. Deze biedt de meest nauwkeurige en precieze meetwaarden in vergelijking met enig ander systeem.
Gedurende het gehele meetproces worden meetwaarden automatisch geregistreerd. We hebben de lijnlaser met de CCD-sensor geïntegreerd en deze combinatie bant vrijwel elke grove uitlijning uit. Een gigantische tijdsbesparing.

Zeer compact: met een breedte van slechts 33,5 mm passen de sensorunits in de nauwste ruimtes. De sensorunits hebben batterijen met een lange levensduur, Bluetooth-communicatie en gyroscopen. De gyroscopen maken het mogelijk om volgens de drie punten-methode in de toepassing voor de verticale asuitlijning te meten; iets waar geen enkel ander asuitlijninginstrument toe in staat is!

fixturlaser-nxa-staand-shim
NXA asuitlijnen
Verkoop
verhuur
Verhuur
meetservice
Metingen
Contact

Heeft u vragen over onze producten of diensten neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier, of bel ons direct op telefoonnummer +31 (0)180 - 46 44 82