Fixturlaser PAT

Fixturlaser PAT – de eindoplossing voor al uw behoeften betreffende riemuitlijning!

Met de Fixturlaser PAT twijfelt u nooit of uw riemtransmissies zijn uitgelijnd of niet. Door de groef als referentie te gebruiken krijgt u een nauwkeurige uitlijning die riemslijtage, lagergebreken en trillingen vermindert.

Gebruiksvriendelijke uitlijnapparatuur

De Fixturlaser PAT wordt geleverd met twee lijnlaserzenders die elk zijn voorzien van twee verende geleidingen die passen in de groeven van de schijf. Het gebruik van twee laserzenders met geïntegreerde richtmerken maakt het heel gemakkelijk om te ontdekken welk soort uitlijning is vereist. Parallelle offset, hoekfout en verdraaiing zijn onmiddellijk zichtbaar voor de operator.

Binnen een paar minuten kan de operator bepalen of de machine moet worden uitgelijnd of niet.

fixturlaser-pat
pat-mounted
pat-v-snaar-uitlijning
Geometrische metingen

De zichtbare, rode laserlijn maakt het heel gemakkelijk om de positie van uw riemaangedreven machines te bepalen.
Het uitlijningproces is net zo gemakkelijk als het monteren. Zet de lasers gewoon aan en kijk naar de unit die aan de andere kant is gemonteerd. De laser tekent een lijn op het richtmerklabel, zoals links wordt weergegeven. Indien nodig, kunt u de positie van uw machine bijstellen totdat de laserlijnen zijn uitgelijnd met de middenmarkering op beide units.

mg_1534
NXA asuitlijnen
Verkoop
verhuur
Verhuur
meetservice
Metingen
Contact

Heeft u vragen over onze producten of diensten neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier, of bel ons direct op telefoonnummer +31 (0)180 - 46 44 82