MEAX MT30

MEAX MT30 is een speciaal ontwikkeld meetsysteem voor het uitvoeren van een nauwkeurige controle van de geometrische status van bewerkingsmachines zoals CNC- en freesmachines.

In een aantal eenvoudige stappen meet het instrument de geometrie van de bewegingen van de machine met behulp van de verschillende toepassingen die in de display worden weergegeven. De MEAX MT30 bevat 5 stuks meet sensoren die allemaal draadloos op de display zijn aangesloten, waarbij alle meetresultaten worden berekend en onmiddellijk aan de gebruiker worden voorgelegd.

Gebruiksvriendelijke meetapparatuur

De resultaten van de metingen worden grafisch en numeriek voor een eenvoudige beoordeling gepresenteerd en kunnen in het geheugen op de display worden opgeslagen.

Een meetrapport met alle metingen in een machine kan in PDF-formaat rechtstreeks in de display worden gemaakt. De resultaten kunnen ook met behulp van een USB-stick worden opgeslagen voor verdere documentatie.

MEAX display unit
packing-meax-uni-case-3-whats-in-case-1024x768
meax-mt30-fixturer
Digitale meetunits

De meetsensoren in het MEAX-systeem zijn precisie-instrumenten die speciaal zijn ontworpen om een ​​hoge nauwkeurigheid te bieden in een uitdagende meetomgeving. MEAX MT30 wordt geleverd in twee robuuste trolley koffers waarmee het gehele systeem handig is te transporteren of te dragen.

meax-mt-vertical-
NXA asuitlijnen
Verkoop
verhuur
Verhuur
meetservice
Metingen
Contact

Heeft u vragen over onze producten of diensten neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier, of bel ons direct op telefoonnummer +31 (0)180 - 46 44 82