ACOEM EAGLE

ONEPROD EAGLE is een semi-online draadloos bewakingssysteem voor kritieke roterende machines. Meet automatisch trillingen in 3 richtingen, evenals de lagertemperatuur. De meetprestaties maken EAGLE tot de beste draadloze diagnoseoplossing op de markt voor trillingsanalyses.

Makkelijk te installeren

Het is nu mogelijk om de betrouwbaarheid van ontoegankelijke, mobiele of geïsoleerde machines van de fabriek te verbeteren, waardoor de installatiekosten in zware omgevingen of afgelegen locaties worden verlaagd. De EAGLE is een draadloze sensor met eigen stroomvoorziening. De draadloze gateway kan tot 100 meter van de sensor worden geïnstalleerd en de afstand kan worden vergroot met draadloze uitbreidingen. De draadloze overdracht van de trillingsgegevens naar de analysesoftware wordt uitgevoerd met hoge veiligheid. EAGLE is snel en makkelijk te plaatsen

Zware omgevingen

De EAGLE-oplossing is ontworpen om te voldoen aan de eisen van de industrie. De EAGLE-sensor en Expander zijn beide gecertificeerd voor Zone 0 explosieve gebieden (Klasse I, Div II). De RVS behuizing met lage thermische spreiding zorgt voor veilig gebruik. IP67, EAGLE is bestand tegen corrosieve omgevingen. Draadloos en automatisch, EAGLE elimineert kabels en handmatige inspecties wanneer omstandigheden dit niet toelaten.

Efficiënte analyses

ONEPROD heeft al zijn ervaring in condition monitoring geïnvesteerd in EAGLE om draadoze monitoring van de meest complexe machines mogelijk te maken. Er wordt rekening gehouden met bedrijfsomstandigheden van de machines en deze worden automatisch verzonden. Hierdoor zijn de diagnoses nog relevanter en de analyses efficiënter:

  • Metingen kunnen gemakkelijk omgezet worden in trends en in loop van tijd vergeleken worden met elke bedrijfstoestand.
  • Geen vals alarm: drempels worden aangepast voor elk bedrijfstoestand, waardoor nauwkeurige machinefoutdetectie mogelijk is op complexe machines.

Tijdelijke monitoring

Afhankelijk van de conditionele bewakingsstrategie kunnen veel machines worden bewaakt met behulp van een draagbare datacollector, waarbij trillingsmetingen handmatig worden uitgevoerd op geplande intervallen. EAGLE is eenvoudig te installeren, maar ook gemakkelijk te verplaatsen: zodra een storing is vastgesteld op een kritieke machine, kunt u nu EAGLE-sensoren verplaatsen om de status van de machine met veel kortere tussenpozen (bijv. elk uur) te bewaken en om onverwachte storingen te voorkomen. Verbeter algemene procesprestaties en plan onderhoudswerkzaamheden alleen in als dit noodzakelijk is.

Eenvoudig onderhoud

De prestaties van EAGLE zijn geoptimaliseerd voor diensten op lange termijn met lage onderhoudskosten. De EAGLE-batterij garandeert een werking tot 5 jaar door een volledige diagnostische meting per dag uit te voeren, zonder externe stroomvoorziening of onderhoudswerkzaamheden. Voor kritieke machines en het toepassen van een maximale bewakingsstrategie met frequente alarmbewaking en gegevensopslag van hoge kwaliteit (Overals, Real-time golfvorm, FFT, envelop), garandeert EAGLE ook een gebruiksduur van 2 jaar. Bovendien stelt het eenvoudige batterijpatroon de gebruiker in staat om de verandering ter plaatse met het grootste gemak door te voeren.

Kofferinhoud
Technische specificaties