ACOEM NESTi4.0 software

ONEPROD NEST is een softwarepakket voor voorspellend onderhoud waarmee u weet of onderhoudsacties moeten worden ingepland, op basis van het bewaken van de gezondheidsstatus van roterende apparatuur. Vertrouwend op unieke knowhow, meer dan 30 jaar ervaring in trillingsanalyse, met draadloze datacollectiesensoren en kunstmatige intelligentiesystemen zoals Accurex ™ om deze gegevens te verwerken, wordt de gebruiker volledig ondersteund bij het uitvoeren van zijn dagelijkse taken.

Gemakkelijke toegang tot Big Data

Bent u opzoek naar voorspellende onderhoudsinformatie die duidelijk, beknopt en gemakkelijk te begrijpen is? De ONEPROD NEST-software biedt precies dat, voor iedereen die betrokken is bij het in bedrijf houden van industriële machines. Het is intuïtief en visueel, en stelt alle betrokkenen in het team in staat om de gezondheidsstatus van de apparatuur te raadplegen, ongeacht de functie en kennis van iedereen over het onderwerp. Rapporten zijn altijd en overal toegankelijk met een klassieke internetverbinding

Begeleidende analyse

ONEPROD NEST is de meest productieve software voor trillingsanalyse die op de markt verkrijgbaar is. Naast een volledige reeks conventionele analysetools worden gebruikers letterlijk door het analyseproces geleid dankzij innovatieve tools zoals: het Health Matrix-display, the bearing Defect Factor™, Shock Finder ™ -technologie voor langzame assen, de HarmoniX™ quantifier en de Accurex™ Artificial Intelligence engine. De analysemodule biedt ook krachtige functies voor de meest veeleisende gebruikers, zoals de ‘merged spectrum display’ en mogelijkheden om na te verwerken en herhalen van gebruikte data.

Intuïtieve machine-instellingen

Met de machineconfiguratiemodule kan elke onderhoudsmedewerker eenvoudig een trillingsmeting instellen. De machine wordt eenvoudig samengesteld door een  sleep- en neerzet-tool. Door de kinematische informatie van de machine in te vullen(energie, rotatiesnelheid,…), kan de informatie die gebruikt wordt in het diagnosesysteem van de FALCON draagbare datacollector automatisch gegenereerd worden. Voor elke andere machine is de enige extra stap het selecteren van een van de meetpuntsjablonen die door het apparaat worden geleverd. In een fractie worden honderden diagnostische parameters gecreëerd die een betrouwbaar en efficiënt beeld geven ven de kritische onderdelen. Er is geen kennis van vibratie-engineering nodig.

Opvolging vanaf afstand

Tegenwoordig met de uitdagende werkomgevingen en stijgende kost reducerende doelen, het gemak informatie te verkrijgen wordt cruciaal in de beslissingen op het onderhoudsproces. Met de NEST Dashboard interface kunnen alle machineonderdelen op afstand worden bewaakt via één interface voor data komende van 1 of meerdere locaties en van verschillende databronnen: draagbaar, draadloos of real time monitoring systemen. The NEST Dashboard is ideaal voor een gecentraliseerd diagnostisch platform, volledig conform aan de nieuwste IT normen betreffende cybersecurity en geeft u een gemakkelijke machine status door middel van elke mobiele ondersteuning.