En weer een tevreden klant…

Onlangs leverde Medir twee as-uitlijnsystemen aan de firma Microtechniek BV te Beverwijk.

Het ging hierbij om de Fixturlaser systemen NXA en EVO. Beide as-uitlijnsystemen bieden de klant veel voordelen zoals een grote gebruiksvriendelijkheid, de gebruiker wordt als het ware door de uitlijning geleid. Daarnaast zijn de systemen draadloos en oplaadbaar (er zijn geen batterijen nodig).

Microtechniek BV (opgericht in 1958) is een groeiende machinefabriek en serviceorganisatie die zich richt op de fabricage van machines en machineonderdelen. Tevens zijn ze gespecialiseerd in revisie, reparatie, onderhoud en beheer van werktuigbouwkundige installaties.

De Fixturlaser NXA
Dit is het meest moderne as-uitlijnsysteem in de markt. Met de 30 millimeter CCD detectoren van de tweede generatie, ingebouwde gyroscopen en Bluetooth verbinding, voert de Fixturlaser NXA nauwkeurige metingen uit in alle omstandigheden.

Demonstratie
Bent u nieuwsgierig geworden? Graag demonstreren wij de voordelen van de Fixturlaser NXA bij u op locatie. Neemt u gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak, we staan u graag te woord.

Medir is de importeur en distributeur van Fixturlaser uitlijnapparatuur binnen de Benelux. Tevens zijn we een geautoriseerd servicecenter voor het uitvoeren van kalibratie en reparaties aan Fixturlaser systemen.

Medir International BV: Your partner in 3D scanning,  3D measuring & laser alignment.