Betex hydrauliek

Medir verkoopt hydrauliek gereedschap van het merk Betex. Dit onderscheidt zich door de aantrekkelijke prijs/kwaliteit verhouding. Er is een breed assortiment Betex hydrauliek, zodat u altijd kunt beschikken over de juiste capaciteit, slag en inbouwhoogte.

Het hydraulisch gereedschap van Betex beschikt over universele koppelingen. Hierdoor kan een pomp van Betex ook worden gebruikt in combinatie met cilinders van de meeste andere merken.

Betex hydraulisch gereedschap
Betex vijzels

Betex standaard vijzels

De Betex serie standaard vijzels zijn verkrijgbaar in capaciteiten variërend van 5 tot 100 ton. Met deze cilinders kunt u grote slagen maken, daarmee is het ideaal gereedschap voor all-round gebruik. De slagen variëren van 25mm tot 362mm.

U kunt de Betex standaard vijzels los bestellen, maar ook als set. Er wordt altijd een handpomp en een slang meegeleverd én alle benodigde koppelingen. Zo kunt u direct aan de slag.

Download de PDF met meer informatie over de Betex standaard vijzels.

Betex platte vijzels

Wanneer u beschikt over weinig ruimte voor het plaatsen van een vijzel, kunt u gebruik maken van Betex platte vijzels. Deze hebben een inbouwhoogte van 33-100mm.

Download de PDF met meer informatie over de Betex platte vijzels.

Betex platte vijzels
Betex spreider met geintegreerde pomp

Betex spreider met geïntegreerde pomp

Deze spreider wordt compleet geleverd met geïntegreerde pomp. Geen losse slangen en koppelingen, gewoon een complete en robuuste set. Deze spreider lift met gemak tot 18 ton.

Download de PDF met meer informatie over de Betex spreider met geïntegreerde pomp.

Betex spreider en lifter

De lifters zijn door de beperkte inbouwhoogte ideaal voor situaties met weinig werkruimte. De last wordt loodrecht getild. Dat maakt deze lifters een handig hulpmiddel bij het uitlijnen van een machine.

Download de PDF met meer informatie over de Betex spreiders en lifters.

Betex spreider en lifter