Intershim® Vulplaten / Shims

Tijdens het uitlijnen van machines is het gebruik van kwalitatief goede vulplaten / shims cruciaal. Een Intershim vulplaat is gemaakt van hoogwaardig RVS (stainless) materiaal en worden geproduceerd in Nederland. De vulplaten zijn per 10 stuks verpakt.

Medir International BV is de officiële Intershim® distributeur in Nederland en België.

De Intershim vulplaten zijn leverbaar in de maten:
A 50 x 50 mm
B 75 x 75 mm
C 100 x 100 mm
D 125 x 125 mm
F 200 x 200 mm

In de dikten:
0,05 – 0,075 – 0,10 – 0,125 –  0,20 – 0,25 – 0,40 – 0,50 – 0,70 – 1,00 – 2,00 – 3,00 mm

Download voor meer informatie de Intershim datasheet (PDF).

Intershim vulplaat
Shims volgens tekening

Vulplaten / Shims op maat

Wanneer het standaard assortiment Intershim vulplaten niet voldoende uitkomst biedt, kunnen vulplaten / shims op maat worden gemaakt vanaf 0,05 mm dikte.

Na het insturen van een schets of tekening ontvangt u van ons een aanbieding. Na uw akkoord, worden de vulplaten gesneden en nabewerkt.

Op maat gesneden rvs vulplaten kunnen binnen zeer korte levertijd geproduceerd en geleverd worden.

Vulplatenkoffers / Shimkoffers

Medir kan verschillende koffers leveren voor het transporteren en ordenen van Intershim vulplaten / shims. Lichtgewicht kunststof koffers die de vulplaten / shims precies de bescherming geven die nodig is voor een nauwkeurige uitlijning.

De diktematen van de vulplaten worden in de koffers in millimeters én inches aangegeven, zodat de koffer nationaal en internationaal bruikbaar is.

Medir biedt A-, B-, C-, D- en F- koffers aan. Alle koffers zijn uit voorraad leverbaar. Koffers kunnen leeg of gevuld geleverd worden.

Standaard vulplatenkoffers zijn ook te huur.

Intershim vulplatenkoffers

Vulplatenkoffers / Shimkoffers op maat

U kunt ook uw eigen ideale vulplatenkoffer samenstellen. In een lichtgewicht, kunststof koffer passen drie verschillende maten vulplaten / shims, in twaalf verschillende dikten.

U kunt voor een maatwerk vulplatenkoffer kiezen uit de maten A, B, C en D. Iedere combinatie van maten is mogelijk. Wilt u minder dan drie maten in de koffer? Geen probleem! Wij vullen de koffer dan voor u op, zodat deze zijn stevigheid en beschermende werking behoudt.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.