Intershim vulplaten

Medir verkoopt de Intershim® vulplaten.

Tijdens het uitlijnen van machines is ondervullen een cruciaal onderdeel. Deze stap doet wat gewenst is in het uitlijnproces: de machine uitlijnen. Intershim vulplaten maken het ondervullen gemakkelijk voor u.

De Intershim vulplaten zijn leverbaar in de maten:
A 50 x 50 mm
B 75 x 75 mm
C 100 x 100 mm
D 125 x 125 mm
F 200 x 200 mm

In de dikten:
0,05 – 0,075 – 0,10 – 0,125 –  0,20 – 0,25 – 0,40 – 0,50 – 0,70 – 1,00 – 2,00 – 3,00 mm

Download voor meer informatie de Intershim datasheet (PDF).

Intershim vulplaat
Shims volgens tekening

Special shims

Wanneer het standaard assortiment Intershim vulplaten niet voldoende ondervulling biedt, kunnen vulplaten op maat worden gesneden.

Na het insturen van een schets of tekening ontvangt u van ons een aanbieding. Na uw akkoord, worden de shims gesneden en nabewerkt.

Op maat gesneden vulplaten kunnen we met zeer korte levertijd produceren.

Vulplatenkoffers

Medir kan verschillende koffers leveren voor het transporteren en ordenen van Intershim vulplaten. Lichtgewicht kunststof koffers die de vulplaten precies de bescherming geven die nodig is voor een nauwkeurige uitlijning.

De diktematen van de vulplaten worden in de koffers in millimeters én inches aangegeven, zodat de koffer nationaal en internationaal bruikbaar is.

Medir biedt A-, B-, C-, D- en F- koffers aan. Alle koffers zijn uit voorraad leverbaar. Koffers kunnen leeg of gevuld geleverd worden.

Standaard vulplatenkoffers zijn ook te huur.

Intershim vulplatenkoffers

Vulplatenkoffers op maat

U kunt ook uw eigen ideale vulplatenkoffer samenstellen. In een lichtgewicht, kunststof koffer passen drie verschillende maten vulplaten, in twaalf verschillende dikten.

U kunt voor een maatwerk vulplatenkoffer kiezen uit de maten A, B, C en D. Iedere combinatie van maten is mogelijk. Wilt u minder dan drie maten in de koffer? Geen probleem! Wij vullen de koffer dan voor u op, zodat deze zijn stevigheid en beschermende werking behoudt.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.