Fixturlaser NXA vlakheid

ACOEM FIXTURLASER GEOMETRISCHE MEETSYSTEMEN

Medir International is de officiële Acoem Fixturlaser distributeur voor de Benelux. Fixturlaser is een wereldwijde speler en leider in het ontwikkelen van innovatieve, gebruikersvriendelijke apparatuur voor diverse geometrische metingen.

Deze Acoem Fixturlaser systemen zijn zijn uitermate geschikt voor het meten van rechtheid, lijnboring, haaksheid, vlakheid en parallelliteit in industriële en maritieme omgevingen.

ACOEM FIXTURLASER GEOMETRISCHE MEETSYSTEMEN
Fixturlaser NXA Ultimate
Fixturlaser NXA Ultimate
Fixturlaser NXA vlakheid
Fixturlaser NXA Flatness
Fixturlaser NXA Straightness
Fixturlaser NXA Straightness
Verkoop

Medir International B.V. is de distributeur voor Acoem Fixturlaser meetapparatuur binnen de Benelux. Daarnaast is Medir geautoriseerd servicecenter voor het uitvoeren van kalibraties en reparaties.

Verhuur

Wanneer u te weinig gebruik maakt van meetapparatuur om de koop van een lasersysteem te rechtvaardigen, kunt u bij Medir de juiste apparatuur huren. Door onze grote voorraad hebben wij altijd het juiste systeem voor u.

Service

Wanneer u een meting liever uit handen geeft aan professionals bent u bij Medir aan het juiste adres. Er staat een team van ervaren engineers klaar om uw meetwerkzaamheden op een professionele manier uit te voeren.