Verkoop

Medir International B.V. is de officiele importeur en distributeur voor Fixturlaser meetapparatuur binnen de Benelux. Daarnaast is Medir geautoriseerd servicecenter voor het uitvoeren van kalibraties en reparaties.

Verhuur

Wanneer u te weinig gebruik maakt van meetapparatuur om de koop van een lasersysteem te rechtvaardigen, kunt u bij Medir de juiste apparatuur huren. Door onze grote voorraad hebben wij altijd het juiste systeem voor u.

Service

Wanneer u een meting liever uit handen geeft aan professionals bent u bij Medir aan het juiste adres. Er staat een team van ervaren engineers klaar om uw meetwerkzaamheden op een professionele manier uit te voeren.

Fixturlaser NXA vlakheid

FIXTURLASER DEALER BENELUX

Medir International is de officiële Fixturlaser dealer voor de Benelux. Fixturlaser is een wereldwijde speler en leider in het ontwikkelen van innovatieve, gebruikersvriendelijke apparatuur voor diverse geometrische metingen.

FIXTURLASER GEOMETRISCHE MEETSYSTEMEN
Fixturlaser NXA Ultimate
Fixturlaser NXA Ultimate
Fixturlaser NXA vlakheid
Fixturlaser NXA Flatness
Fixturlaser NXA Straightness
Fixturlaser NXA Straightness
NXA asuitlijnen
Verkoop
verhuur
Verhuur
meetservice
Metingen
Contact

Heeft u vragen over onze producten of diensten neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier, of bel ons direct op telefoonnummer +31 (0)180 - 46 44 82

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.