Offshore

Binnen de offshore levert Medir International verschillende producten en diensten.

Medir International beschikt over een groot aantal explosieveilige meetsystemen, om binnen de offshore veilig te kunnen werken.

offshore
As-uitlijnen Fixturlaser

Uitlijnen rotating equipment

Een juiste uitlijning van rotating equipment, zorgt voor een langere levensduur en lager energieverbruik.

Medir verhuurt en verkoopt Fixturlaser as-uitlijnapparatuur voor het uitlijnen van bijvoorbeeld: elektromotoren, pompen, generatoren of tandwielkasten.

Geeft u de uitlijning liever uit handen? Medir International beschikt over een ervaren serviceteam om de meting voor u uit te voeren.

Controleren van maatvoering en geometrie

Medir International B.V. beschikt over diverse 3D meet- en 3D scanapparatuur voor het in kaart brengen van maatvoering.

Hierbij kunt u denken aan het 3D inmeten van een frame voor kwaliteitscontrole. Ook biedt Medir International apparatuur voor het meten van vlakheid en apparatuur voor het meten van rechtheid.

Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken.

3dmeten
3dscan

3D scannen van piping

Medir International beschikt over diverse 3D scanners voor uiteenlopende toepassing. Een veelgebruikte toepassing binnen de petrochemie is het scannen van leidingwerk.
Middels een 3D scan wordt een omgeving gedigitaliseerd. Met software is het mogelijk leidingwerk uit de 3D file te selecteren en bewerken.

Medir International beschikt tevens over een explosieveilige 3D scanner voor het scannen in Atex zones.

Condition Monitoring

Predictive Maintenance wordt een steeds belangrijkere taak voor de maintenance manager. Medir International biedt apparatuur voor het bepalen van de conditie van rotating equipment.

Deze apparatuur is zeer gebruiksvriendelijk en zowel te huur als te koop. Geeft u de meting liever uit handen? Medir International beschikt over een team van ervaren engineers.

fl-smc-sensor