Iris CM

De Iris CM voert miljoenen metingen uit in een fractie van een seconde door elke pixel in de camera te veranderen in een sensor. Met de Motion Amplification® technologie kan elke subtiele beweging omgezet worden naar een niveau dat zichtbaar is met blote oog. Met Iris CM heb je nu de mogelijkheid om 24/7 te zien wat er met uw machines gebeurt.

Volledig beeld voor monitoring

De Iris CM is schaalbaar naar een willekeurig aantal camera’s, waardoor het hele proces gemonitord kan worden met een netwerk van camera’s. Elke CM-eenheid kan communiceren, en elkaar triggeren om een gesynchroniseerde video te leveren over meerdere eenheden. Trillingen, amplitude en frequentie kan gekwantificeerd worden in de opgenomen video. Test en visualiseer uw bedrijfsmiddelen voor een bepaalde periode voor betere troubleshooting. De Iris CM heeft meerdere activeringsopties zoals versnellingsmeters, 4-20 mA-sensors en virtuele camera metingen.

Makkelijk in gebruik

Eenmaal geconfigureerd, kan Iris CM uw bedrijfsmiddelen continu monitoren met live Motion Amplification®, opnames triggeren en opslaan, en alle data-analyses van Motion Amplification® leveren. Als het probleem met uw machine opgelost is, kan je het systeem gewoon naar de volgende machine verplaatsen en begin je weer opnieuw.

Triggers

De Iris CM beschikt over verschillende trigger types. Er kunnen triggers gezet worden op basis van snelheid, waarmee er een boven- en ondergrens ingesteld kan worden. Er zijn ook externe sensortriggers. Daarnaast kan er op specifieke tijden een trigger ingesteld worden. Bovendien kan er op elk moment een handmatig gedefinieerde trigger uitgevoerd worden met een druk op de knop.

rdi-technologies_location_03_09_2011327-scaled

Kenmerken

De Iris CM beschikt over een 6mm, 12mm, 25mm, 50mm en 100m lens. Er kan gefilmd worden tot 180 fps in HD, en tot 1300 fps in lagere resolutie. De industriële camera heeft een 3.1 USB en een hoge resolutie CMOS sensor. Het frequentiebereik is tot 5400 CPM bij 180 fps in HD, en tot 39000 CPM bij 1300 fps in lagere resolutie.