IRIS M + STEREO VISION

Iris M + Stereo Vision is een Motion Amplification® systeem met twee camera’s die het mogelijk maakt om full-fieldvibratie metingen te maken in 3 assen tegelijk. Gebruikers krijgen op unieke wijze de mogelijkheid om gesynchroniseerde waveform- en spectrum gegevens te verkrijgen voor vrijwel elk interessegebied in één dataregistratie

Multidimensionaal meten

De multidimensionale meting is ontworpen om als één systeem te functioneren, waardoor over- of ondertestproblemen worden voorkomen die worden veroorzaakt door trillingstests met één as. De Iris M + Stereo Vision verhoogt de zichtbaarheid en efficiëntie, en helpt gebruikers patronen, trends en niet voor de hand liggende relaties te laten zien in slechts één test.

Alles in één apparaat

De Iris M + Stereo Vision heeft door onder andere de twee camera’s verschillende voordelen zoals:

  • Meet meer in één gezichtsveld
  • Reductie in set-up tijd en veelzijdiger
  • Geautomatiseerde onmiddellijke data
  • Gesynchroniseerde single point of multidimensionale data
  • Beeld gedreven inzichten die makkelijk vast te leggen en te begrijpen zijn
  • Goedkoper dan triaxale sensoren

Kenmerken

De Iris M + Stereo Vision wordt geleverd met 12.5mm, 25mm en 50m lenzen voor elke camera. De camera’s filmen in 180 fps in HD, tot 1300 fps in lagere resolutie.

Frequentie filtering staat toe om meervoudig gefilterde datasets te creëren voor interessante frequenties. Daarnaast zorgt het 3D meten ervoor dat metingen kunnen worden weergegeven voor alle 3 de dimensies voor waveform- en spectrumplots.