iris-m_50mm-lens-scaled
IRIS M

Iris M is het eerste apparaat in zijn soort waarmee gebruikers in realtime bewegingen kunnen zien die onzichtbaar zijn voor het menselijk oog. Met de Motion Amplification® software kunt u het onzichtbare zien.

Iris M monitort kritieke productieactiviteiten, processen en structurele componenten die de betrouwbaarheid en productiviteit van de productie beïnvloeden.

Voorbeeldvideo's

IRIS M PLATFORM

Het Iris M platform levert real-time video aan gebruikers, waardoor ze direct beslissingen kunnen nemen over productieactiviteiten op basis van echte data. De mogelijkheid om het hele proces te visualiseren met behoud van analyse op componentniveau, maakt Iris M de perfecte tool voor screening, foutopsporing, baseline of inbedrijfstelling, en pre/post-reparaties of retrofits. Bij elke stap geeft de Iris M specifieke informatie over het proces of de problemen die aan de basis liggen van een kwaliteitsprobleem

motion amplification software

Iris M’s gepatenteerde Motion Amplification® software produceert makkelijk te begrijpen video’s van de daadwerkelijke beweging in je apparatuur of machines, wat een veel effectievere communicatietussen technisch en niet-technisch personeel mogelijk maakt, waardoor de besluitvorming wordt verbeterd. Video’s van het Iris M platform worden geproduceerd secondes na de data collectie.

Kenmerken

De Iris M wordt geleverd met een 6mm, 12mm, 25mm, 50mm en 100mm lens. De camera kan 180 fps aan in HD, oplopend tot 1300 fps bij een lagere resolutie. Het frequentiebereik is 5400 CPM bij 180 fps, tot 39000 CPM bij 1300 fps met een lagere resolutie.

Door frequentiefiltering is de Iris M in staat om meervoudig gefilterde datasets te maken met één klik voor interessante frequenties.