iris-mx_2-scaled
Iris MX

De Iris MX breidt zijn revolutionaire Iris M-product uit om de wereld van Motion Amplification® te openen voor toepassingen met hoge snelheid. Met tot wel 1400 fps in HD resolutie kan je nu vrijwel elke verplaatsing in de scene versterken en communiceren.

High speed camera

De Iris MX maakt gebruik van een high speed camera voor frame rates groter dan 10000 fps. Hierdoor heeft de Iris MX de mogelijkheid om Motion Amplification® toe te passen en bewegingen tot 5000 Hz te laten zien. De Iris MX kan een oneindig aantal absolute metingen produceren binnen de scene

mogelijkheden

De Iris MX is beschikbaar als add-on met plug-and-play-mogelijkheid voor huidige Iris M gebruikers. Voor nieuwe klanten wordt de Iris MX geleverd met de Iris M camera, hardware en software om met gemak het volledige frequentiebereik te dekken. Gebruikers worden in staat gesteld om direct beslissingen te nemen over productie door de bijna realtime verwerking van data.

hoog niveau analyse

De Iris MX laat de gebruiker problemen zien door de beweging van de gehele machine, de structuur, de basis en de omgeving te visualiseren om de oorzaak te achterhalen. Hiermee kunnen gebruikers snel en uitgebreid machines diagnosticeren in een makkelijk te begrijpen video. Deze video kan worden gebruikt om de communicatie tussen technisch en niet-technisch personeel te verbeteren. De Iris MX biedt hoog niveau analyse in de simpelste vorm

rdi-technologies_location_03_09_2011226-scaled

Kenmerken

Met de Iris MX is het mogelijk om de verplaatsing van roterende assen te meten die in bedrijf zijn. Daarnaast staat de Iris MX toe om interessante frequenties apart te nemen met meervoudig gefilterde datasets. De Iris MX wordt geleverd met een 6mm, 12mm, 25mm, 50mm en 100mm lens. De Iris MX filmt in 1400 fps in HD, tot 29000 fps in lagere resolutie.