3D Meten

Medir International beschikt over een ervaren team van engineers, die iedere 3D meting snel en nauwkeurig uitvoeren. 3D meten kan uiteraard op elke willekeurige locatie ter wereld en ons team staat 24/7 voor u klaar.

Voorbeelden van door Medir uitgevoerde 3D metingen zijn onder andere:

  • Het 3D inmeten van constructies, platformen en gebouwen
  • Het controleren van (lijn)boringen
  • Het 3D inmeten van machinelijnen om deze elders terug te plaatsen
  • Robotkalibratie
img_9939
oem-machinebouw-medir

Machinebouw

In de machinebouw is hoge meetnauwkeurigheid altijd al zeer belangrijk geweest. Toleranties worden steeds krapper om o.a. standtijd en levensduur te vergroten. Tijdens, productie, plaatsing en onderhoud kan Medir International helpen met het leveren van de juiste meetsystemen en -diensten.

Controleren van maatvoering en geometrie

Medir International B.V. beschikt over diverse 3D meet- en 3D scanapparatuur voor het in kaart brengen van maatvoering.

Hierbij kunt u denken aan het 3D inmeten van een frame voor kwaliteitscontrole. Ook biedt Medir International laser meetsystemen voor het meten van rechtheid, lijnboring en vlakheid.

Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken.

3dmeten

DIRECT CONTACT MET ONS
& ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN
VAN MEDIR

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag een prijsindicatie op, ontvang gedetailleerde informatie of laat u terugbellen door een van onze experts. Heeft u dringende vragen? Klik om direct te bellen en spreek meteen met één van onze specialisten.

Sokkia NET05 Total Station

Total Station

De Sokkia NET05 is één van de meest nauwkeurige Total Stations in de markt. Met dit systeem kan op een snelle en nauwkeurige wijze X, Y en Z meetpunten worden genomen. Deze meetpunten kunnen eventueel in Autodesk AutoCAD verder worden verwerkt.

Nauwkeurigheid: tot +/- 0,50mm

De Sokkia NET05 is ook te huur!

Laser Tracker

De Leica AT402 is een lasertracker voor hoognauwkeurige 3D metingen. Medir beschikt over een team van ervaren service engineers voor het uitvoeren van metingen met een laser tracker.

Nauwkeurigheid: tot +/- 0,05mm

Leica AT402 lasertracker