Trillingsmeetapparatuur

Medir is de importeur voor de Benelux van Adash trillingsmeetapparatuur. Adash kenmerkt zich door zijn gebruiksgemak en nauwkeurigheid.

Adash biedt verschillende systemen voor trillingsmeten en condition monitoring. Naast trillingsmeetapparatuur van Adash is ook de Fixturlaser SMC verkrijgbaar bij Medir International.

Veel van deze systemen zijn ook te huur.

Adash trillingsmeetapparatuur

Fixturlaser SMC

Met de Fixturlaser SMC (Smart Machine Checker) wordt binnen een korte tijd een diagnose gesteld over de status van rotating equipment.
Met behulp van een draadloze tri-axiale opnemer worden trillingen doorgegeven naar het kleurendisplay. Na het ingeven van wat gegevens over de opstelling (zoals het toerental en de meetpositie) geeft het systeem informatie over de status van de machine.

De Fixturlaser SMC herkent een groot aantal problemen, zoals: onbalans, uitlijnfouten, resonantie, lagerschade en cavitatie.

Download de Fixturlaser SMC brochure.

Adash A4300

De Adash A4300 is een 3-kanaals datacollector die, net als de Adash A4900, in staat is meetdata direct te analyseren. Daarnaast is het ook mogelijk de gemeten waarden zelf te analyseren in Adash DDS2016 software.

Download de Adash A4300 brochure

De Adash A4300 is ook geschikt voor balanceren.

Adash A4300 trillingsmeetsysteem
Adash A4900 trillingsmeetapparatuur

Adash A4900

De Adash A4900 Vibrio M is een compact en gebruiksvriendelijk systeem dat trillingen meet en direct analyseert. Het systeem geeft aan of er sprake is van een uitlijnfout, softfoot of een balanceerfout. Daarnaast beschikt het systeem over een stroboscoop en een stethoscoop. In de gratis DDS2016 kunnen metingen worden opgeslagen en verder geanalyseerd.

Download de Adash A4900 brochure

De Adash A4900 is ook te koop in explosieveilige uitvoering.

Adash A4400 trillingsmeetapparatuur

Adash A440 VA4Pro

De Adash A4400 VA4Pro is een uitgebreide datacollector.